Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Predstavljanje Istraživačke analize koju su pripremili mladi istraživači o uticaju COVID-19 na kvalitet javnih usluga u gradu Pančevu - | K-013 Portal

Predstavljanje Istraživačke analize koju su pripremili mladi istraživači o uticaju COVID-19 na kvalitet javnih usluga u gradu Pančevu

predstavljanje istraživačke analize, sinhro hub pancevo

U utorak 30. novembra od 17 časova u Sinhro hub, u Pančevu ulica Generala Petra Aračića broj 8, održaće se predstavljanje Istraživačke analize koju su pripremili mladi istraživači o uticaju COVID-19 na kvalitet javnih usluga u gradu Pančevu, kao i preporuke udruženja građana za unapređenje javnih usluga.

Publikacija, kao i sam projekat je usmerena na obnavljanje zapostavljenog mehanizma javnog nadzora građanskog društva nad postupanjem donosioca odluka u našoj lokalnoj zajednici. Publikacija se pripremljena i u štampanom obliku.



Ova istraživača analiza je deo projekta „Za efikasnije prakse i politike javnih usluga u Pančevu u uslovima nove realnosti“, koji sprovodi Centar za edukaciju i transparentnost - CETRA, uz podršku projekta Zajedno za aktivno građansko društvo - ACT Ambasade Švajcarske, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Gradjanske Inicijative.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.