Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Preko 1000 građana potpisalo peticiju na protestu u centru Pančeva - | K-013 Portal

Preko 1000 građana potpisalo peticiju na protestu u centru Pančeva

protest, gradska uprava, pančevo nije rupa, protiv seče drveća, pančevo, gradski park pančevo

Preko 1000 pančevaca potpisalo je peticiju protiv uvođenja saobraćaja motornih vozila u pešačkoj zoni, protiv smanjenja pešačke zone radi povećanja parking prostora iza Gradske uprave, za poništenje Odluke da se u ulici Zmaj Jove Jovanovića omogući saobraćaj motornih vozila, za zasađivanje zelenila u gradskom parku, gde su uništili zelenilo i transparentnost objavljivanja dokumenata povodom radova u gradskom parku, Njegoševoj i Zmaj Jovinoj ulici, na protestu održanom ispred Gradske uprave u Pančevu. 

Prisutnima se obratio Miša Sekulić, predsednik udruženja građana "Pančevo nije rupa" i tom prilikom je objasnio razloge zbog čega treba potpisati peticiju i dokumentovano dokazao da gradska menadžerka Maja Vitman nije govorila istinu u njenoj jučerašnjoj izjavi. 

Povodom izjave gradske menadžerke da se ne naseda na dezinformacije plasirane preko društvenih mreža i medija Sekulić je rekao "Majo, mi smo te dezinformacije našli na sajtu Grada Pančeva". 

- Zahtevamo momentalnu obustavu radova, povratak u pređašnje stanje, objavljivanje Odluke na osnovu koje su počeli radovi i koji organ je doneo te odluke, rekao je za K-013 Sekulić. 

Nakon obraćanja jedan deo prisutnih građana iskazao je revolt rušenjem postavljenih zaštitnih ograda od kojih je jedan deo završio na ulaznim vratima Gradske uprave, drugi deo na ulaznim vratima Uslužnog centra a treći je složen u neposrednoj blizini. 

Nešto posle 20 časova radnici JKP "Higijena" počeli su sa uklanjanjem ograda koje su bile ostavljenje ispred ulaznih vrata Gradske uprave i Uslužnog centra.

 

 

 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.