Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prijem za džudistkinju Andreu Stojadinov - | K-013 Portal

Prijem za džudistkinju Andreu Stojadinov

andrea stojadinov

U Gradskoj upravi organizovan je prijem za juniorsku prvakinju Evrope u džudou Andreu Stojadinov. Dragana Kuprešanin, zamenica gradonačelnika, je ugostila Andreu Stojadinov, njenog kondicionog trenera Gorana Popovića, predsednika Sportskog saveza Pančevo Slobodana Bitevića i sekretara Dejana Perića.

Andrea Stojadinov, juniorska prvakinja Evrope u džudou se zahvalila Gradu Pančevu na prijemu i podršci:

– Na Evropskom kupu u Dubrovniku sam osvojila zlatnu medalju, u državnom prvenstvu za seniore sam takođe osvojila zlatnu medalju, zatim smo otišli na Gren slem u Budimpeštu koje je možda čak i najjače takmičenje u mojoj karijeri gde sam dospela do borbe za bronzu i osvojila bronzanu medalju što je bio ogroman rezultat za mene lično, dao mi je puno samopouzdanja pred dva evropska prvenstva koja su bila u okviru pet dana, gde sam za juniore uspela da osvojim titulu evropskog prvaka, a za mlađe seniore, pet dana kasnije, bronzanu medalju.

Slobodan Bitević, predsednika Sportskog saveza Pančevo se zahvalio gradonačelniku i zamenici na velikoj podršci koju pružaju sportskim klubovima u Pančevu:

– Kao što smo i rekli ovde na prijemu, sportisti su naši najbolji ambasadori. Nama sportistima, sportskim radnicima i građanima je najlepše kad čujemo da sportisti prave zaista fenomenalne uspehe, ponosni smo. Ono što želim da istaknem da je Andrea, ne samo što je vrhunska sportistkinja i buduća olimpijska medalja, već i akademski građanin. Pohađa drugu godinu fakulteta, jedna kompletna ličnost i najbolji primer za našu dečicu i siguran sam da će mnoga deca na nju da se ugledaju. Imamo podršku grada i to je dovoljno da se sportisti usredsrede samo na sport i svoje uspehe. Sve ide svojim tokom i nadam se da će se tako u budućnosti i nastaviti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.