Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Proslava Međunarodnog dana borbe protiv korupcije 9. decembra u Pančevu - | K-013 Portal

Proslava Međunarodnog dana borbe protiv korupcije 9. decembra u Pančevu

nvo kareja, proslava medjunarodnog dana borbe protiv korupcije

OCD Institut za istraživanje korupcije Kareja iz Pančeva, kao jedna od retkih u Srbiji ima za osnovni cilj suprotstavljanje korupciji.

U skladu sa tim priprema se za obeležavanje Međunarodnog dana borbe protiv korupcije - 9. decembra, smatrajući ga svojim praznikom.

Iz Kareje su najavili da će održati sledeće aktivnosti:

- Objavljivanje antikorupcijske studije „Oči u oči sa političkom korupcijom“ u vidu feljtona u Čačanskim novinama.

- Gostovanje u emisiji „Otvoreno o svemu“ Ozonpress, koja će biti prikazana na dan borbe protiv korupcije – 9.decembra na portalu Ozonpress i na njihovom youtube

- Akcija „Crna korupcijska značka 2021.“ – izbor za dodelu priznanja najzaslužnijima za korupciju u Pančevu.

- Tribina u Pančevu

- „Vedeta“ – monodrama o političkoj korupciji.

"Za takve datume, obično se kaže da će se obeležiti. Zašto mi kažemo da ćemo "proslaviti". Zato što je stanje, pre svega političke korupcije dostiglo taj obim da zaslužuje da bude "proslavljena". Jedan dan je za to malo, tako da su aktivnosti već započete, a trajaće i nakon 9. decembra. Koristimo ovu priliku da pozovemo građane Pančeva da nam se pridruže u nekoj od aktivnosti i svojim učešćem daju doprinos borbi protiv političke korupcije",  poručuju iz NVO Kareja. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.