Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putnici nezadovoljni promenom reda vožnje, traže polaske linije 3 i posle 17 sati - | K-013 Portal

Putnici nezadovoljni promenom reda vožnje, traže polaske linije 3 i posle 17 sati

pantransport, linija broj 3, stari tamis jabuka, red voznje pantransport, gradski red voznje pancevo

Nakon pisanja portala K-013 u vezi problema meštana Jabuke, koji su se žalili na red vožnje gradskog prevoznika Pantransport na liniji broj 3, došlo je do promene u redu vožnje koja se primenjuje od 22. februara. 

Kako je navedeno, na liniji 3, 4, 6 i 14 uvedeni su polasci na pola sata između jutarnjeg i popodnevnog špica. Polasci na gradskim linijama do 17 časova biće na 30 minuta a nakon toga prema dosadašnjem redu vožnje.

Međutim, to je samo delimično ispunjen apel putnika na ovoj preopterećenoj liniji.

Oni su tražili da se poveća broj polazaka kako bi se smanjile velike gužve u autobusima zbog trenutne epideimološke situacije, ali i da linija 3 funkcioniše i posle 17 časova radnim danima.

Sugrađani koji rade na Baništanskom putu poslali su nam pismo u kome navode da u večernjim satima imaju dosta problema prilikom vraćanja sa posla. 

- Šta treba da uradimo da nam vrate trojku na sat vremena uveče? Mi koji radimo na Bavaništanskom do osam ne znamo kako ćemo kući. Ako nam ode "ispred nosa" autobus iz sela mi imamo opciju ili da idemo peške, pa da se jurimo sa psima lutalicama ili da čekamo sledeći autobus koji će ko zna kad doći, a mesečne karte su uredno plaćene, navodi se između ostalog u pismu.

Očigledno je da problem i dalje postoji ali nadležni u Pantransportu, za sada, nisu voljni da ga reše. 

Novi izmenjeni red vožnje možete preuzeti OVDE.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.