Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Saopštenje Narodne stranke Pančevo povodom najnovijih dešavanja u gradu - | K-013 Portal

Saopštenje Narodne stranke Pančevo povodom najnovijih dešavanja u gradu

Narodna stranka Pančevo

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo svesrdno podržava otvaranje pogona emačkog ZF-a u Pančevu.

"Svakako da je dobra vest da će se u Pančevu otvoriti radna mesta ali smo mi ipak dužni da predsedniku SNS-a i nažalost naše zemlje postavimo neka pitanja.

Gospodine Vučiću, zašto ste i tokom ovog zaista lepog događaja, odnosno otvaranja pogona u Pančevu morali da nas brukate ispred gostiju iz Nemačke time što ste pokušali da na zemljištu privatne firme koja će zapošljavati Pančevce napravite stranački miting? Predsednik Rusije nije želeo da se obraća vašim botovima,a Nemci ih nisu pustili preko kapije, iako ste majstor prevare ipak to ne prolazi sa ozbiljnim privrednicima i državnicima ali vi to nikako da naučite.
 
Da li ste na putu do Nemačke fabrike svratili i do UTVE, da im objasnite šta je sa vašim obećanjima o pokretanju serijske proizvodnje i nalaženju izvoznih partnera?  Za poslednijh 7 godina Utva nije sklopila ni jedan ugovor o prodaji aviona, a obustavljena je proizvodnja školskog aviona Lasta koji je izvožen u Irak. Iz republičkog budzeta u tom periodu jeizdvojen veliki  novac za obnovu, a obnova se svela na renoviranje upravne zgrade, i raščišćavanje ruševina. Suštinska stvar bi bila obnova zaštite i galvanizacije, kako bi se ceo proces proizvodnje zaokružio u samoj fabrici, što bi pružilo mogućnost saradnje sa stranim kompanijama, ali na tome nije ništa urađeno. 
 
 
Da li ste u Povratku svratili do Azotare da obiđete 900 radnika čije ste porodice ostavili na cedilu kada ste preko noći proglasili stečaj?
 
Oni se i danas nadaju da postoji šansa za pokretanje proizvodnje, a vi ste mogli da stanete prednjih i lepo im objasnite da to nije moguće jer neko vaš od poverenja mora da uvozi đubrivo pošto je zarada odlična.
 
I da li ste pitali svog direktora, bivšeg poslanika i poverenika Sušeca zašto je nakon više od 200 godina kontinuiranog rada ugašena Pančevačka apoteka?Građani Pančeva imaju stotine pitanja upućenih Vama ali vaš svaki dan na toj poziciji donosi mnogo novih lažnih obećanja, neistina i uvreda za zdrav razum, Nnrodna stranka će nastaviti da vama i vašim stranačkim uposlenicima svakog dana postavlja pitanja i ukazuje na sve loše što nam svakodnevno donosite. Nećemo dozvoliti da padne u zaborav sve što ste radili i radite", navodi se u saopštenju.
Tags:


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS