Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sportski savez Pančevo poklonio sportske rekvizite PU „Dečja Radost“ - | K-013 Portal

Sportski savez Pančevo poklonio sportske rekvizite PU „Dečja Radost“

sportski savez pancevo, pu decja radost

Slobodan Bitević, predsednik Sportskog saveza Pančevo, Dejan Perić, generalni sekretar i Jelena Đorđević, sekretar Saveza za školski sport Pančeva danas su posetili Predškolsku ustanovu „Dečja radost“ i donirali sportske rekvizite za predškolce.

Sportski savez je nastavio tradiciju da svake godine oprema sportskim rekvizitima neku od državnih institucija. Od pre dve godine doniramo ih obrazovnim ustanovama, a sada smo odlučili da to bude PU ”Dečja radost”. Obično je to bilo u vreme tradicionalne manifestacije Sportskog saveza Pančevo pod nazivom ”Sajam sporta u Gradu sporta” ali s obzirom da je zbog aktuelne epidemiološke situacije ta manifestacija izostala, odlučili smo da predškolce obradujemo pred Novogodišnje i Božićne praznike, izjavio je Slobodan Bitević.

Na ovaj način još jednom je potvrđena izuzetna višegodišnja dobra saradnja Sportskog saveza Pančevo i Predškolske ustanove ”Dečja radost”.

U razgovoru sa predstavnicima ove obrazovne ustanove dogovorili smo i nastavak saradnje već početkom 2021. godine. U planu su edukativni seminari za vaspitače, ali i donacija još sportskih rekvizita, kako bismo svim predškolcima omogućili da se od malih nogu bave fizičkom aktivnošću neophodnom za pravilan razvoj i sticanje zdravih navika.

Uručivanju donacije Ilijani Ogrizović, v.d. direktora „Dečje radosti“ prisustvovala je i mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje.

(ssp)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.