Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stanovnici Sodare pitaju: Da li je poklopac od šahta skuplji od jednog iznajmljenog ATP autobusa? - | K-013 Portal

Stanovnici Sodare pitaju: Da li je poklopac od šahta skuplji od jednog iznajmljenog ATP autobusa?

Previous Next

Prošlo je mesec dana od kako je nestao poklopac od šahta koji se nalazi pored samog pešačkog prelaza u ulici Milorada Bate Mihailovića.

Ono što je i dalje misterija da li je poklopac od šahta neko, narodski rečeno, "dig'o" ili ga je oduvao jak vetar koji je noć pre nestanka duvao u Pančevu, zbog čega je pao semafor na istoj raskrsnici. 

Nakon što smo objavili na našem sajtu vest da poklopca nema, nadležni su postavili betonski stubić, popularno nazvan "lizalica", i na taj način privremeno obezbedili da neko od prolaznika ne upadne u šaht. 

Građani ovog dela Pančeva, sa kojima smo razgovarali, uglavnom negoduju zbog ove situacije, ali se slažu u jednoj stvari. Ne mogu da veruju da je jedan poklopac toliki problem za grad. Ispada da je skuplji od jednog iznajmljenog autobusa ATP-a, koji sve Pančevce košta 2000 evra mesečno.  

Nadaju se da ovo privremeno rešenje neće postati i trajno.

Kakva je situacija u Vašem kraju?

Pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili u inbox fejsbuk stranice K-013 Online

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.