Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sugar Lobby i Dno Mora ove subote u „Štab Pogonu” - | K-013 Portal

Sugar Lobby i Dno Mora ove subote u „Štab Pogonu”

Naredna velika žurka u pančevačkom klubu „Štab Pogon” zakazana je za 16. decembar, kada će di-džej gosti večeri biti Sugar Lobby i Dno Mora. Ulaz se naplaćuje 100 dinara.

Uspešnu godinu prepunu nastupa širom Evrope Slađana Cirjak to jest Sugar Lobby krunisala je jesenjom produkcijskom pauzom, a trenutno nastupa samo na odabranim događajima. U 2017. godini otvorila je legendarnu Dance Arenu Exit festivala i nastupila na Love Fest Fire bini što smatra vrhuncem svoje dosadašnje karijere. Do sada je delila dekove sa artistima kao što su Truss, Ellen Allien, Karenn, Rebekah, Jeff Mills, Jay Clarke, i Marcus Worgull. Njeni setovi su hipnotički, energični, inspirisani zvukom izdavačkih kuća Polegroup, Arts, Token i Ostgut Ton. Deo je Urbanum kolektiva iz Berlina koji broji preko 20 artista iz Evrope. Nastupala je u svim važnijim klubovima i festivalima u Srbiji i aktivno nastupa širom Istočne Evrope i Berlina.

DNO MORA je jedan od pseudonima iza kojih se krije di-džej i producent rodom iz Pančeva - Nikola Marinković. Muzikom se bavi od malih nogu, a producira i pušta tehno od 2012. godine kada je na scenu nastupio kao pann+onn sa izdanjem na belgijskoj etiketi Ante Rasa. Nakon toga su usledila samostalna izdanja i učešća na kompilacijama za etikete iz Rusije, Srbije, BiH... Njegov stil ne karakteriše ništa drugo no dovoljno energije ze neobuzdani ples.

Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.