Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sve više žalbi: Autobus Pantransporta nije pokupio putnike na Bavaništanskom putu - | K-013 Portal

Sve više žalbi: Autobus Pantransporta nije pokupio putnike na Bavaništanskom putu

pantransport, pantransport linija broj 3, red voznje pantransport

Sve više žalbi stiže na email najčitanijeg portala K-013 u vezi lokalnog prevoznika Pantransport. Prema rečima čitaoca, autobus Pantransporta na liniji broj 3 nije pokupio putnike kod "Korala" u povratku sa Starog Tamiša. Pismo prenosimo u celosti:

"Poštovani, evo da pohvalim Pantransport i humanog vozača. Naime danas na Bavaništanskom putu, autobusko stajalište nedaleko od Korala, u 11h i 5m autobus trojka koji kreće valjda u 11 sa Starog Tamiša, ostavio je baku i deku od oko 70 god i moju suprugu protutnjavši kao furija i neobazirući se na deku koji mu je mahao sa obe ruke da stane, Moja supruga kaže da je tad još dodao gas. Bravo majstore, ostavio si ljude na +40 na stajalištu. Nadam se da će neko od nadležnih iz tog preduzeća pročitati ovo i videti kakve radnike ima. Još jednom bravo za vozača, svaka mu čast", navodi se u pismu.

Ovo je samo jedna u nizu žalbi na pančevačkog prevoznika. Ukoliko ste doživeli ovakvo ili slično iskustvo pišite u inbox Fejsbuk stranice K-013 Online ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS