Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tribina “Zeleno obrazovanje” u Ekonomskoj školi - | K-013 Portal

Tribina “Zeleno obrazovanje” u Ekonomskoj školi

tribina zeleno obrazovanje

Ukoliko si srednjoškolac/srednjoškolka i želiš da naučiš nešto novo, a pored toga želiš da se i tvoje mišljenje čuje, onda je ovo pravi događaj za tebe.

Lokalni tim Pančevo Unije srednjoškolaca Srbije te poziva da učestvuješ na tribini “Zeleno obrazovanje” koja će se održati 21. juna 2021. godine od 13:30h u Ekonomskoj-trgovinskoj školi “Paja Marganović”.

U okviru diskusije, razgovaraćemo sa stručnjacima, stručnjakinjama, profesorima, učenicima, te će nam tako oni prikazati svoje viđenje značaja i trenutnog stanja ekološkog obrazovanja srednjoškolaca.

Pored toga, želimo da čujemo i tvoje mišljenje o ovoj temi-šta ti misliš o dosadašnjem rezultatima, na koji način treba pristupiti i ohrabriti srednjoškolce da razviju ekološku svest i mnogim drugim temama…

Ako želiš da učestvuješ na tribini “Zeleno obrazovanje”, pošalji nam mejl na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 20. juna 2021. godine do 19h i požuri jer je broj mesta ograničen usled epidemioloških mera.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.