Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website "Tzuga" destilerije "Rajin" novi BREND Banatskog Novog Sela - | K-013 Portal

"Tzuga" destilerije "Rajin" novi BREND Banatskog Novog Sela

Desilerija Rajin, Banatsko Novo Selo, Tzuga

U sredu, 30. septembra 2020. godine, na prigodnoj svečanosti Kongresnog centra „Master“ na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja učesnicima u ocenjivanju kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića.

Među 70 učesnika iz Srbije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Slovenije Hrvatske i Crne Gore, a koji su predali 163 uzorka na vrednovanje, našla se i Destilerija „Rajin“ Banatsko Novo Selo sa uzorcima svojih voćnih rakija.

I pored jake konkurencije već poznatih i priznatih vinarija i destilerija brendirane rakije „Tzuga“ iz Banatskog Novog Sela ponele su pregršt medalja. Pre svih „Tzuga“ od dunje, zlatnu, a ostale voćne rakije ove destilerije: mlada kajsija, viljamovka, medica, liker od maline i šljivagra (specijalna rakija ljubavi sa dodatkom crnih tartufa), srebrnu medalju. Iz tog razloga stručne komisije Novosadskog sajma pehar „Najbolji u 2020“ za visok kvalitet širokog asortimana voćnih rakija dodelile su i Destileriji „Rajin“ Banatsko Novo Selo.

Ovo nisu jedina priznanja za ovu destileriju koja je registrovana tek godinu dana. Po rečima vlasnika destilerije master ekonomiste i mastera prehrambene tehnologije Milana Rajina, u svojoj ponudi mnogi renomirani kafići po Beogradu i Novom Sadu već imaju njegove „Tzuge“

Treba istaći da Destilerija „Rajin“ van sezone proizvodi i sredstvo za dezinfekciju ruku, površina u domaćinstvu i javnim ustanovama „Mikrob killer“. Promocija ovog dezinfekcionog sredstva na bazi alkohola bila je prvog dana nove školske godine kada je učenicima Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ i vrtića bilo podeljeno oko 400 flašica.

(S. K.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.