U MUP-u prepravili izjavu ključnog svedoka, OJT odustao od krivičnog gonjenja nakon incidenta ispred garaže Pantransporta
pantransport, incident ispred garaze pantransporta, zvjezdan janjic, ljuba jankovic, bivsi radnici atp, atp pancevo, protest radnika atp

U MUP-u prepravili izjavu ključnog svedoka, OJT odustao od krivičnog gonjenja nakon incidenta ispred garaže Pantransporta
montekristo 0507


Krajem jula 2020. godine dogodio se incident ispred garaže Pantransporta, kada su bivši radnici ATP Pančevo protestovali zbog neispunjenih obećanja nakon sastanka sa tadašnjim gradonačelnikom Sašom Pavlovim. 

Kako se tada moglo čuti od očevidaca, privatno obezbeđenje, angažovano od strane vlasnika "Pantransporta", pokušalo je da skloni štrajkače sa glavnog ulaza kako bi omogućili autobusima da izađu iz baze.

Prema rečima jednog od prisutnih štrajkača automobil, beogradskih tablica, udario je u njegovog kolegu, zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, koja je povređenog prevezla do bolnice. 

pantransport, incident ispred garaze pantransporta, zvjezdan janjic

K-013 je došao u posed ekskluzivnog snimka, u kome ključni svedok detaljno govori o tome šta se zaista dogodilo tog dana.

Ključni svedok Zvijezdan Janjić rekao je da je razočaran radom policijskih službenika u Pančevu, koji nisu uneli u zapisnik sve što im je on izjavio prilikom saslušanja, što je dovelo do odustajanja Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu od daljeg postupanja.

Pogledajte video:

 (K-013)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble