Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U MUP-u prepravili izjavu ključnog svedoka, OJT odustao od krivičnog gonjenja nakon incidenta ispred garaže Pantransporta - | K-013 Portal

U MUP-u prepravili izjavu ključnog svedoka, OJT odustao od krivičnog gonjenja nakon incidenta ispred garaže Pantransporta

pantransport, incident ispred garaze pantransporta, zvjezdan janjic, ljuba jankovic, bivsi radnici atp, atp pancevo, protest radnika atp

Krajem jula 2020. godine dogodio se incident ispred garaže Pantransporta, kada su bivši radnici ATP Pančevo protestovali zbog neispunjenih obećanja nakon sastanka sa tadašnjim gradonačelnikom Sašom Pavlovim. 

Kako se tada moglo čuti od očevidaca, privatno obezbeđenje, angažovano od strane vlasnika "Pantransporta", pokušalo je da skloni štrajkače sa glavnog ulaza kako bi omogućili autobusima da izađu iz baze.

Prema rečima jednog od prisutnih štrajkača automobil, beogradskih tablica, udario je u njegovog kolegu, zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, koja je povređenog prevezla do bolnice. 

116797077 338759207515162 6671387175835681444 n

K-013 je došao u posed ekskluzivnog snimka, u kome ključni svedok detaljno govori o tome šta se zaista dogodilo tog dana.

Ključni svedok Zvijezdan Janjić rekao je da je razočaran radom policijskih službenika u Pančevu, koji nisu uneli u zapisnik sve što im je on izjavio prilikom saslušanja, što je dovelo do odustajanja Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu od daljeg postupanja.

Pogledajte video:

 (K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.