Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U okviru priprema za finale muzičkog takmičenja ' Srbija u ritmu Evrope ' sniman spot u Pančevu - | K-013 Portal

U okviru priprema za finale muzičkog takmičenja ' Srbija u ritmu Evrope ' sniman spot u Pančevu

Srbija u ritmu evrope, Pančevo

U okviru priprema za finale muzičkog takmičenja "Srbija u ritmu Evrope" predstavnice Pančeva snimale su spot na nekoliko lokacija u gradu.

Pančevo drugu godinu zaredom učestvuje na ovom takmičenju. Pesmu "Glorius" nemačke grupe "Cascada" peva Zorana Jovanović a plesnu pratnju čine Tamara Jakovljević i Višnja Malijar.

Pandemija virusa Kovid-19 nije poremetila pripreme. Naše pančevke su vredno radile uz stručni nadzor kojeg su obezbedili organizatori takmičenja.

- Današnje snimanje spota je prošlo super. Snimali smo na više lokacija u gradu i zadovoljna sam kako je ispalo. Pozivam sve naše sugrađane da nas podrže i glasaju za nas,rekla je za K-013 Zorana Jovanović.

Glasanje traje do 6. septembra, kada će biti održano finale u direktnom prenosu na televiziji Prva. 

Ukoliko predstavnice Pančeva pobede, imaće priliku da otputuju u Nemačku, koju sada predstavljaju, a grad Pančevo biće domaćin narednog finala najvećeg muzičkog takmičenja namenjenog talentovanoj omladini. 

Zato telefone u ruke i dalje glasajte za Zoranu, Tamaru i Višnju slanjem sms poruke sledeće sadržine:

PESMA (razmak) 04 na broj 1557



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.