Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zajedno za Pančevo: Koji "stručnjak“ se setio da poseče ceo park? (VIDEO) - | K-013 Portal

Zajedno za Pančevo: Koji "stručnjak“ se setio da poseče ceo park? (VIDEO)

zeleznicki park pancevo, zajedno za pancevo

Nakon objave snimka na K-013 Online Fejsbuk stranici na kome se vidi trakom ograđen Železnički park na Tamišu, jer se na to mesto planira izgradnja parkinga, oglasila se Zajedno za Pančevo saopštenjem:

"Uništavanje Železničkog parka na Tamišu, i pretvaranje u parking prostor,  je vrhunac diletantizma, neznanja i bezidejnosti lokalne vlasti SNS. Pokušaj da se sečom drveća nadomesti nedostajući parking prostor je unapred osuđen na propast. Nemoguće je na mestu nedužnog parka smestiti sva vozila koja su pristigla u centar grada kao posledica bespomučne gradnje ogromnog broja stanova u centru Pančeva. Na žalost, to će „stručnjacima“ iz lokalne vlasti postati jasno tek kada park bude uništen.

Pančevo, 5.8.2022. Poslednji pozdrav maloj zelenoj oazi koja će uskoro biti pretvorena u parking #pancevo

Posted by K-013 Online on Friday, August 5, 2022

Zbog toga ova vlast MORA da bude smenjena na sledećim izborima kako bi započeli saniranje štete koju je napravila, i koja je svakim danom sve veća", kaže se u saopštenju dostavljenom K-013 portalu.

Inače, kako se može videti na jednoj od slika makete "Pančevačke promenade", od Železničkog parka neće ostati gotovo ništa a na to mesto biće izgrađen parking.

fra9ef0ajio0djfopauiodhg



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.