Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zajedno za Pančevo: Pančevo više nije bezbedan grad - | K-013 Portal

Zajedno za Pančevo: Pančevo više nije bezbedan grad

zajedno za pancevo, pucnjava, pancevo, pacifico

Koalicija Zajedno za Pančevo saopštila je danas da je nakon jučerašnje pucnjave u kafiću Pacifiko jasno da Pančevo više nije bezbedan grad.

"Činjenica da se pucnjava odigrala u sred bela dana pred svedocima, među kojima su bila deca, šalje jasnu poruku da počinioci nemaju strah od reakcije državnih organa.

Na žalost nas Pančevaca ovaj događaj je samo jedan u nizu koji su se poslednjih godina dešavale u našem gradu. Pucnjava u ulici Svetozara Miletića pred vrtićem punim dece, dizanje vozila u vazduh, ubistvo navijača u Starčevu, prebijanje mladića na Kotežu zbog dresa suparničkog kluba, premlaćivanje

mladića od strane desetak drugih huligana ispred kafića u Žarka Fogoraša, pokušaj ubistva ispred restorana na starom beogradskom putu su samo neki koji unose nemir građanima.

Mi građani Pančeva tražimo od policije, tužilaštva I sudova, koji su pod pod kontrolom Srpske napredne stranke da uspostave red I mir u gradu I vrate spokoj građanima koji su imali pre dolaska ove stranke na vlast", navodi se u saopštenju upućenom K-013 portalu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.