Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zaplenjena roba u visini od 10 miliona dinara - | K-013 Portal

Zaplenjena roba u visini od 10 miliona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su u dve odvojene akcije u saradnji sa Poreskom upravom Pančevo zaplenili, oko 4.500 pari patika, 17 poker aparata, više komada televizora, kompjutera i štampača kao i veliku količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića.

U Pančevu, prilikom pretresa magacina pronađeno je i oduzeto više od 4.500 pari patika na kojima su nelegalno utisute oznake poznatih svetskih proizvođača. Vrednost oduzete robe je oko 10 miliona dinara. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga, protiv  četrdesetdvogodišnjeg muškarca iz Pančeva biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, saopšteno je iz Policijske uprave Pančevo.

Druga akcija na suzbijanju sive ekonomije izvedena je na području Bele Crkve. Na pet lokacija izvršen je pretres gde je pronađeno i oduzeto 17 poker aparata, više kompjutera, televizora, štampača i monitora kao i veća količina alkoholnih i bezalkoholnih pića. Protiv pet lica biće podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu. Osnovano se sumnja da su izvršili krivična dela  neovlašćeno organizovanje igara na sreću i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.
 
V.J.P.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.