Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Završena zgrada za socijalno stanovanje na Tesli - | K-013 Portal

Završena zgrada za socijalno stanovanje na Tesli

JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo završila je građevinsko-zanatske radove na izgradnji višeporodičnog stambenog objekta u Čumićevoj ulici broj 52 u Pančevu.

Završeni su i radovi na sređivanju partera, dvorišta i potrebnih parking prostora.

U toku je tehnički pregled objekta i priprema dokumentacije za tehnički prijem i upotrebnu dozvolu zgrade.

Zgrada ima osam stambenih jedinica i priključena je na gradski toplovod. Nakon dobijanja upotrebne dozvole JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo će izvršiti uknjižbu objekta u Katastru nepokretnosti i osiguranje građevinskog objekta od potencijalne štete. 

Radove na izgradnji objekta u vrednosti od 26.529.315,44 dinara sa uračunatim PDV-om izvela je građevinska firma GD „Graditelj“ AD Beograd.

Višeporodična stambena zgrada u Čumićevoj ulici br. 52 namenjena je programu socijalno dostupnog stanovanja kroz davanje u zakup pod neprofitnim uslovima na određeno vreme. 

Pravo učešća na konkursu imaće građani Pančeva koji na tržištu ne mogu da obezbede stanove za sebe i članove svog porodičnog domaćinstva. Stanovi se daju u zakup po raspisanom i sprovedenom konkursu koji raspisuje Komisija za davanje u zakup gradskih stanova grada Pančeva.

Za raspodelu 8 stanova u zgradi u Ul. Čumićeva br. 52 u Pančevu, JP “Gradska stambena agencija“ Pančevo planira raspisivanje konkursa početkom 2018. godine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.