Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zbog izvođenja građevinskih radova stanovnici Skrobare prinuđeni da čekaju prevoz na putu - | K-013 Portal

Zbog izvođenja građevinskih radova stanovnici Skrobare prinuđeni da čekaju prevoz na putu

Skrobara, Pančevo, autobusko stajalište, izvođenje radova, Tehnika Vršac

Pored problema sa travom, koju JKP "Zelenilo" ne kosi već duže vreme, stanovnike pančevačkog naselja Skrobara sada muči novi problem. 

Zbog izvođenja radova od strane preduzeća "Tehnika" iz Vršca, stanovnici Skrobare u ulici Maršala Tita prinuđeni su da gradski prevoz čekaju na putu. 

- Raskopali su celom dužinom i sada ne možemo da čekamo prevoz na bezbednom mestu, već moramo da izlazimo na put. Saobraćaj u ovom delu je jako frekventan i mi sada treba da rizikujemo živote zbog nečije samovolje. Počinje školska godina, a u ovom kraju ima jako puno dece koja idu u školu i baš na tom mestu čekaju prevoz. Šta ako nekome pozli? Kola hitne pomoći ne mogu da priđu do kuća, kažu za K-013 revoltirani meštani. 

Kako smo saznali, preduzeće "Tehnika" ima potrebne dozvole za izvođenje radova, ali i dalje ostaje nejasno zašto nisu predvidei neko rešenje za autobusko stajalište jer ovaj putni pravac pored automobila i autobusa koriste i šleperi. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS