Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zbog radova bez saobraćaja iz smera Pančeva ka Beogradu - | K-013 Portal

Zbog radova bez saobraćaja iz smera Pančeva ka Beogradu

Saobraćaj na rampi petlje Pančevačkog puta iz smera Pančeva ka Beogradu i Zrenjaninu zatvoren je od petka, 02. septembra, u 23 sata zbog početka poslednje faze radova na rekonstrukciji dva nadvožnjaka.

Izmena će trajati do 22. novembra.

Kako saopštavaju iz "Infrastruktura železnice Srbije" ova treća i poslednja faza odnosi se na radove na drugom nadvožnjaku u okviru koje je predviđena ugradnja još dva šipa, ojačanje jednog postojećeg stuba i montaža nove čelične konstrukcije, kao što je urađeno na prvom nadvožnjaku, bližem Pančevačkom mostu.

Radovi na rekonstrukciji pomenutih nadvožnjaka, čiji je završetak predviđen u roku od 75 dana, deo su Aneksa i osnovnog Ugovora iz ruskog državnog kredita.

Vrednost radova je 4,1 milion dolara, a izvođač je ruska kompanija „RŽD Internešnl" sa domaćim podizvođačima.

Do sada je, u prethodne dve faze, potpuno završena rekonstrukcija prvog nadvožnjaka dužine 49 m. Na drugom je ugrađeno 11 šipova, od predviđenih 13, ojačana su dva postojeća stuba i izgrađen nov krajnji stub

U JKP ATP saznajemo da će autobusi za Beograd putnike prevoziti novim putem – obilaznicom kroz Borču i Ovču, što će najverovatnije značajno produžiti putovanje autobusom od Pančeva do Beograda, a više informacija o tome biće u toku dana.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.