Otvorena prva turistička agencija koja nudi putovanja u svemir
turisticka agencija, putovanje u svemir

Otvorena prva turistička agencija koja nudi putovanja u svemir
montekristo 0507


Prva turistička agencija na svetu koja u ponudi ima i putovanje u svemir, "Rocket Breaks", otvorena je u Londonu.

Ova agencija nudi potencijalnim putnicima kompletnu uslugu, uključujući organizovanje letova, smeštaja, obroka, ali i program obuke kako bi mogli da putuju u svemir.

Paket takođe uključuje jednodnevne izlete u svemir, iskustva u bestežinskom stanju i priliku da se ukrcate na stanicu Aurora, prvi luksuzni hotel koji se pravi isključivo za potrebe "svemirskog smeštaja".

Iza ideje o Aurori, koja bi trebalo da bude otvorena 2022. godine, stoji vazduhoplovna kompanija "Orion Span", sa sedištem u Kaliforniji.

Luksuzni svemirski hotel napravljen je tako da kruži u orbiti oko Zemlje, i moći će da primi 12 gostiju uz dva člana posade, tokom odmora koji traje 12 dana.

Omogućiće vam da prisustvujete izlasku sunca čak 16 puta u toku 24 časa, i da vidite Zemlju i okeane iz sasvim nove perspektive.

Da bi osoba rezervisala smeštaj na Aurori, mora prvo proći obuku u nekom od centara koji su za to predviđeni, kako bi se telo dovelo na optimalni nivo.

"Bez sumnje, svemir je budućnost turizma. Videli smo prostor na tržištu i želimo da 'Rocket Breaks' postane jedna od najcenjenijih agencija u svetu svemirskih putovanja", rekao je osnivač ove kompanije Dejvid Dauti.

Kada je tehnologija kojom će se ići u svemir u pitanju, za sada su sve šanse da će tu pionir biti kompanija "Virgin Galactic", koju je osnovao Ričard Brenson. Očekuje se da će ova kompanija komercijalni let u svemir organizovati 2022. godine, dok bi već do kraja ove trebalo da se dogodi probni let.

(EuroNews)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble