fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

turisticka agencija, putovanje u svemir

Otvorena prva turistička agencija koja nudi putovanja u svemir

Prva turistička agencija na svetu koja u ponudi ima i putovanje u svemir, "Rocket Breaks", otvorena je u Londonu.

Ova agencija nudi potencijalnim putnicima kompletnu uslugu, uključujući organizovanje letova, smeštaja, obroka, ali i program obuke kako bi mogli da putuju u svemir.

Paket takođe uključuje jednodnevne izlete u svemir, iskustva u bestežinskom stanju i priliku da se ukrcate na stanicu Aurora, prvi luksuzni hotel koji se pravi isključivo za potrebe "svemirskog smeštaja".

Iza ideje o Aurori, koja bi trebalo da bude otvorena 2022. godine, stoji vazduhoplovna kompanija "Orion Span", sa sedištem u Kaliforniji.

Luksuzni svemirski hotel napravljen je tako da kruži u orbiti oko Zemlje, i moći će da primi 12 gostiju uz dva člana posade, tokom odmora koji traje 12 dana.

Omogućiće vam da prisustvujete izlasku sunca čak 16 puta u toku 24 časa, i da vidite Zemlju i okeane iz sasvim nove perspektive.

Da bi osoba rezervisala smeštaj na Aurori, mora prvo proći obuku u nekom od centara koji su za to predviđeni, kako bi se telo dovelo na optimalni nivo.

"Bez sumnje, svemir je budućnost turizma. Videli smo prostor na tržištu i želimo da 'Rocket Breaks' postane jedna od najcenjenijih agencija u svetu svemirskih putovanja", rekao je osnivač ove kompanije Dejvid Dauti.

Kada je tehnologija kojom će se ići u svemir u pitanju, za sada su sve šanse da će tu pionir biti kompanija "Virgin Galactic", koju je osnovao Ričard Brenson. Očekuje se da će ova kompanija komercijalni let u svemir organizovati 2022. godine, dok bi već do kraja ove trebalo da se dogodi probni let.

(EuroNews)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.