fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

ABBA se vraća na jesen

ABBA se vraća na jesen

Švedska grupa ABBA se vraća na scenu, BenI Anderson potvrdio je izlazak novog albuma na jesen i to će biti prvi materijal jedne od najuspešnijih muzičkih grupa u istoriji od njihovog raskola 1982.

Čuveni hitmejkeri iz Švedske - slavna pop grupa ABBA se vraća na muzičku scenu. Poslednji album omiljenog kvarteta, The Visitors, objavljen je davne 1981.

Na oduševljenje mnogih obožavatelja širom planeta, član grupe Beni Anderson (73) je otkrio da su se on, Agnet, Ani-Frid i Bjorn vratili u studio nakon skoro četiri decenije i da su nam spremni da predstave nove pesme, piše Unilad.

Anderson je u razgovoru za jedan portal najavio novi materijal posle leta.

"Pesme će izaći ove godine, pretpostavljam nakon leta. Mogu samo nagađati, jer nisam u potpunosti siguran. Ne bi trebalo da dajemo lažna obećanja, ali, ako se ja pitam, biće će u septembru. Nije to samo moja odluka, ali cilj je da izađu negde na jesen."

Najavljene su dve nove pjesme, koje će nositi nazive ''I Still Have Faith In You'' i ''Don’t Shut Me Down''. Kako je Bjrn Ulvaeus otkrio 2018., jedna pesma će imati pop prizvuk, dok će druga biti za ples, prenose agencije.

Grupa ABBA je osnovana 1972. u Stokholmu, a dve godine kasnije su osvojili Evroviziju s pesmom ''Vaterlo'', jednom od najpopularnijih pesama s ovog muzičko-televizijskog spektakla koji traje decenijama.

(Fonet, foto: EPA-EFE/OLLE LINDEBORG)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.