fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

arsenal fest 2022, gogol bordelo

Američki bend Gogol Bordelo na otvaranju Arsenal festa 2022.

Američki bend Gogol Bordelo drugi je potvrđen izvođač Arsenal festa, koji će biti održan od 30. juna do 2. jula sledeće godine u Kragujevcu, najavio je danas organizator, promoterska kuća Long plej.

“Evropo, džžpsi-pank pleme ne može da bude mirno. Bilo da ste spremni ili ne, dolazimo da provedemo leto 2022. sa vama”, poručuje bend, poznat po koncertni adutima poput “Wonderlust King”, “Pala Tute” i “Start Wearing Purple”, koji će svirati 30. juna na Mejn stejdžu u prostoru istorijskog „Kneževog arsenala“.

Iz Long pleja je navedeno da je „bilo predviđeno da Gogol Bordelo još ranije sviraju na Arsenalu, međutim zbog pandemije nisu dolazili u Evropu“, a džipsi pank sastav sa Menhetna frontmena Judžina Haca, koji u dobroj meri inspiraciju nalazi u tradiciji Balkana, stiže u Kragujevac u okviru evropske turneje u junu i julu 2022, sa 29 koncerata i festivalskih nastupa.

Gogol Bordelo su prethodno u Srbiji održali koncert maja 2018. godine u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, zapaćen i po pojavljivanju po završetku svirke Haca sa gitarom na prozoru garderobe, na krovu nastrešnice SKC-a, odatle je odsvirao nekoliko pesama na oduševljenje posetilaca.

Long plej je ranije potvrdio da će alternativni bend Plasibo nastupiti 1. jula na glavnoj pozorinici 12. festivala Arsenal.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.