fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

Bebek se vraća u Bijelo dugme?

pancevo, beograd, novi sad

Bijelo dugme, čiji hitovi žive i danas, možda će publika čuti u punom sastavu, jer je nekadašnji član kultnog jugoslovenskog benda Željko Bebek najavio mogućnost saradnje, a ostatak benda je otvoren za tu opciju.

Ljubitelji Bijelog dugmeta poslednji put su videli zajedno pre 15 godina, kada se četvorka okupila i bezvremenske hitove izvela pred beogradskom, zagrebačkom i sarajevskom publikom.

Tajac koji je nastupio nakon toga svako malo bi prekinule glasine o navodnim svađama između kolega, a oni su sve to retko komentarisali.

Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović su krajem 2018. godine bez Željka Bebeka nastupili na Bjelašnici. Početak 2020. godine doneo je i interesantan preokret. Bivši član velikog benda, Bebek, preko statusa na Fejsbuku pokrenuo je priče o ponovnom okupljanju Dugmeta.

"Što sam stariji, osećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti saradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lepih stvari da bih pamtio svađe", napisao je Bebek.

Producent Bijelog dugmeta Adis Gojak rekao je da je povratak Bebeka u bend vrlo moguća opcija.

"Iako se još nismo videli i čuli, to je svakako otvorena opcija. Mi bismo voleli sesti s njim i porazgovarati o više detalja povratka. Sa sigurnošću mogu reći da su obe strane zainteresovane za saradnju", prenosi klix.ba.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.