Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BES: Na periferiji ljudskosti, život je poslednji i prvi… - | K-013 Portal
grupa bes, budi svoj, krah

BES: Na periferiji ljudskosti, život je poslednji i prvi…Nakon prvog singla „Svetionik“ kojim je grupa BES najavila svoj dolazak na scenu, usledila su još dva, “Budi svoj” i “Krah”.

Sada je pred nama i četvrti singl po redu ove nove novosadske četvorke, pesma "Poslednji i prvi" kao najava dugo očekivanog albuma “Periferija ljudskosti”.

"Pesma je inspirisana dečakom koji boluje od dvorfizma ali je ujedno posvećena i svim osobama sa posebnim potrebama i bilo kakvim smetnjama za funkcionisanje u svakodnevnom životu. Što se samog videa tiče, izbegli smo da banalizujemo temu pa smo uradili jedan “arti” video gde će ljudi moći na više načina da razmisle o temi i interpretiraju je u svojim glavama" kaže Saša Friš, gitarista grupe.

Video produkcija za ovu pesmu prepuštena je Silardu Antalu a spot za pesmu „Poslednji i prvi“ možete pogledati na ovom linku: Grupa BES nedavno se pojavila na srpskoj rok/metal sceni. Čine je muzičari prilično poznati publici na ovim prostorima koji su svoje iskustvo sticali sa bendovima kao

što su Pero Defformero, Concrete Sun, Divlje Jagode, Ritam Nereda, Brat, 357, Tales of Dark, Piknik , Armageddon i mnogi drugi.

Članovi benda BES su Strahinja Cerovina (vokal), Saša Friš (gitara), Andraš Išpan (bas) i Luka Jelisavčić (bubnjevi).

Njihov album prvenac „Periferija ljudskosti” na kojem se nalazi ukupno 11 pesama, objavljen je za diskografsku kuću Multimedia Music.

Album će od 27.septembra biti dostupan na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.