Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website „BIOLOŠKI MINIMUM“ Nikole Vranjkovića uskoro u prodaji! - | K-013 Portal
nikola vranjkovic, bioloski minimum

„BIOLOŠKI MINIMUM“ Nikole Vranjkovića uskoro u prodaji!Trostruki živi album Nikole Vranjkovića „Biološki minimum“ biće uskoro objavljen za izdavačku kuću Multimedia Music.

Kultni beogradski rok autor Nikola Vranjković održao je u decembru 2019.godine koncert u prepunoj Kombank Dvorani. Njegovi prednovogodišnji koncerti postali su tradicija, ali će ovaj po mnogo čemu ostati upamćen kao poseban. Jedan od razloga za to je i ovo izdanje.

„Biološki minimum“ je trostruki živi album Nikole Vranjkovića koji je sniman baš na ovom koncertu i biće objavljen uskoro za izdavačku kuću Multimedia Music

„Obzirom da smo ove godine iz objektivnih razloga sprečeni da održimo naš tradicionalni prednovogodišnji koncert u Kombank dvorani, neka vam ovaj trostruki album prekrati vreme do sledećih koncerata“ poručuje Nikola.

Album će biti dostupan na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

(Lj. Z.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.