fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

Bočeli peva u praznoj katedrali Duomo

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli u nedelju, na Uskrs, izvešće koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo koji će biti uživo prenošen, a predstavljaće njegovu simboličnu poruku ljubavi, nade i podrške za izlečenje obolelih od korona virusa.

Bočelija će pratiti samo na orguljama katedrale Emanuel Vianeli i oni će izvesti neke od najvećih dela kao što je Santa Marija Pietra Maskanjija, prenosi Rojters.

Koncert će biti prenošen preko Bočelijevog Jutjub kanala.

"Počašćen sam i srećan da kažem "da" pozivu grada Milana i katedrale Duomo. Verujem u snagu zajedničke molitve, Verujem u hrišćanski Uskrs, univerzalni simbol ponovnog rađanja koji sada treba svakom, bio vernik ili ne", rekao je Bočeli.

On je dodao i da će živi prenos ujediniti milione ljudi koji će zajedno tapšati svuda u svetu.

Gradonačelnik Milana Đuzepe Sala rekao je da će Uskrs ove godine biti svima drugačiji, a da će poseban Bočelijev glas biti zagrljaj koji svima nedostaje ovih dana, jak zagrljaj, koji će moći da ugreje srce Milana, Italije i sveta.

(Tanjug)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.