fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

"Daljine" približavaju Art Diler

pancevo, beograd, novi sad

Energična balada “Daljine” najnoviji je projekat četvorke iz Petrovca na Mlavi, koja je prošle godine proslavila deceniju od izaska u više kategorija nagrađivanog debi albuma "Miris jeseni" (PGP RTS, 2009), za koju se ovih dana završava i prateći video spot.

Pred sam kraj protekle godine dva Marka, pevač i bas gitarista Blagojević i klavijaturista Veljković, gitarista Nenad Stojković Shix i Nikola Dušmanić bubnjar finiširali su rad na najnovijem singlu nazvanom “Daljine”.

Sva četvorica u glas ističu da je reč o prepoznatljivom Art Diler zvuku, a ljubav kao neiscrpna umetnička inspiracija motiv za nastanak pesme. Kao što je i postala praksa, bend će i “Daljine” predstaviti u vizuelnom pogledu, te upravo privodi kraju snimanje spota.

pancevo, beograd, novi sad

Podsećanja radi, Art Diler se ubrzo nakon osnivanja pre skoro deceniju i po profilisao kao jedan od najboljih nadolazećih bendova u Srbiji i regionu, čemu u prilog govori i činjenica da je naslovna numera, kasnije objavljenog, debi albuma “Miris jeseni” u svojoj demo verziji izabrana od strane slušaoca za hit godine Radio Beograda 202. Po izlasku albuma etiketu jednog od najboljih mladih bendova grupa je potvrdila aktivnom turnejom koja je obuhvatila na desetine samostalnih i festivalskih nastupa u Srbiji i inostranstvu.

Prateći svetski trend i Art Diler je posle prvog albuma objavio nekoliko vrlo uspešnih singlova i spotova, ali članovi ističu da im je ipak želja da celokupnu priču zaokruže novim albumom.

pancevo, beograd, novi sad

Dok čekaju završetak spota petrovački rokeri aktivno rade na dogovaranju koncertnih nastupa.

(Foto: Saša Simič Sima)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.