fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

ehoton, promocija albuma, album eho, ehoton sabac

EhoTon promovisao album „Eho“ u Beogradu

U prostorijama Multimedia Music Record Store, juče je šabački bend EhoTon imao beogradsku promociju albuma „Eho“ koji je nedavno objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Promocija albuma „Eho“ proteljka je opuštenoj i prijateljskoj atmosferi i među ljudima koji su najzaslužniji za to što ovo izdanje zvuči i izgleda baš ovako kako izgleda.
Vlasnik i direktor dikografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović najpre se prisetio svog prvog susreta sa bendom EhoTon za koji je zaslužan jedan od članova grupe Goblini:

„Pre nekog vremena desilo se da mi je stgla poruka da li sam zainteresovan da čujem jedan bend iz Šapca i ja sam rekao ’naravno, što da ne’. U pitanju je Alen Jovanović kojem svi ovde večeras možemo da se zahvalimo, jer bez njega možda ne bi došlo do ove saradnje“ rekao je Stojanović i dodao: „Mi objavljujemo samo kvalitetna izdanja i zato mi je drago što se ovaj album našao u našem katalogu. Za razliku od drugih diskografskih kuća, kod nas je repertoar prilično širok... od džeza, klasike, pop-rok muzike, hevi metala...“

Gitarista benda Peđa Daničić podsetio je prisutne na pesonalne izmene koje su se u bendu desile i na činjenicu da je početkom godine pevačica koja peva na albumu izašla iz benda a da je na njeno mesto došla Merlot Levert koja, kako kaže, dosta učestvuje u radu na tekstovima novih pesma koje bend sprema uporedo sa promocijom ovog izdanja.

„Snimali smo u studiju Road, Dragan Alimipijević Pik je radio produkciju. Pored produkcije radio je i na pesmama u smislu aranžmana, bukvalno na svakom detalju je radio i mnogo je doprineo tome da album bude takav kakav jeste. Mi smo jako zadovoljni saradnjom sa njim“ rekao je Daničić i dodao da je za tekstove na albumu najzaslužniji njihov prijatelj, slikar i fotograf Dragan Đurđević koji je napisao osam od deset tekstova.

Upitan gde, žanrovski, ovaj album pripada, Daničić je rekao: „Neko pametniji od mene je to definisao kao power pop i ja bih ostao pri toj definiciji, ali ima tu i primesa tog nekog alternativnog roka. Na svirkama je to sve dosta agresivnije i dosta žešće nego na albumu.“

Dodao je i da se nada da će u toku sledeće godine bend moći i uživo na festivallima i u klubovima da promoviše svoju muziku. Zatim se zahvalio i Oliveru Isailoviću na kreiranju njegovog zvuka na gitari i predstavio i ostale članove benda, Jovana Yokera Parmakovića (bas) i Milana Fircu Arnautovića (bubanj).

Bend EhoTon u narednom periodu očekuje i promocija albuma u njihovom rodnom gradu Šapcu, kada se za to stvore uslovi.

Album “Eho” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


BESPLATNE ONLINE IGRICE

 BIG PANCEVO

hrskavi svet 460x600

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

sinhro logo

pancevo jooble