Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website EhoTon promovisao album „Eho“ u Beogradu - | K-013 Portal
ehoton, promocija albuma, album eho, ehoton sabac

EhoTon promovisao album „Eho“ u BeograduU prostorijama Multimedia Music Record Store, juče je šabački bend EhoTon imao beogradsku promociju albuma „Eho“ koji je nedavno objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Promocija albuma „Eho“ proteljka je opuštenoj i prijateljskoj atmosferi i među ljudima koji su najzaslužniji za to što ovo izdanje zvuči i izgleda baš ovako kako izgleda.
Vlasnik i direktor dikografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović najpre se prisetio svog prvog susreta sa bendom EhoTon za koji je zaslužan jedan od članova grupe Goblini:

„Pre nekog vremena desilo se da mi je stgla poruka da li sam zainteresovan da čujem jedan bend iz Šapca i ja sam rekao ’naravno, što da ne’. U pitanju je Alen Jovanović kojem svi ovde večeras možemo da se zahvalimo, jer bez njega možda ne bi došlo do ove saradnje“ rekao je Stojanović i dodao: „Mi objavljujemo samo kvalitetna izdanja i zato mi je drago što se ovaj album našao u našem katalogu. Za razliku od drugih diskografskih kuća, kod nas je repertoar prilično širok... od džeza, klasike, pop-rok muzike, hevi metala...“

Gitarista benda Peđa Daničić podsetio je prisutne na pesonalne izmene koje su se u bendu desile i na činjenicu da je početkom godine pevačica koja peva na albumu izašla iz benda a da je na njeno mesto došla Merlot Levert koja, kako kaže, dosta učestvuje u radu na tekstovima novih pesma koje bend sprema uporedo sa promocijom ovog izdanja.

„Snimali smo u studiju Road, Dragan Alimipijević Pik je radio produkciju. Pored produkcije radio je i na pesmama u smislu aranžmana, bukvalno na svakom detalju je radio i mnogo je doprineo tome da album bude takav kakav jeste. Mi smo jako zadovoljni saradnjom sa njim“ rekao je Daničić i dodao da je za tekstove na albumu najzaslužniji njihov prijatelj, slikar i fotograf Dragan Đurđević koji je napisao osam od deset tekstova.

Upitan gde, žanrovski, ovaj album pripada, Daničić je rekao: „Neko pametniji od mene je to definisao kao power pop i ja bih ostao pri toj definiciji, ali ima tu i primesa tog nekog alternativnog roka. Na svirkama je to sve dosta agresivnije i dosta žešće nego na albumu.“

Dodao je i da se nada da će u toku sledeće godine bend moći i uživo na festivallima i u klubovima da promoviše svoju muziku. Zatim se zahvalio i Oliveru Isailoviću na kreiranju njegovog zvuka na gitari i predstavio i ostale članove benda, Jovana Yokera Parmakovića (bas) i Milana Fircu Arnautovića (bubanj).

Bend EhoTon u narednom periodu očekuje i promocija albuma u njihovom rodnom gradu Šapcu, kada se za to stvore uslovi.

Album “Eho” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.