fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

grupa bes

Grupa BES dočekala Novu godinu uz “KRAH”!

Novosadska grupa BES objavila je 31.decembra u ponoć novi video spot za pesmu “Krah” I na sebi svojstven način ušla u novu 2021.godinu!

Znalo se da na trgovima i u klubovima 31.decembra neće biti organizovanih dočeka Nove godine, te je novosadska grupa BES rešila da svim ljubiteljima čvršćeg zvuka, za Novu godinu, tačno u ponoć, pokloni svoj novi, treći po redu singl “Krah” sa predstojećeg albuma“Periferija ljudskosti”.

Iako pesma kojom je bend poželeo srećnu novu ima prilično apokaliptičan i pesimističan naziv, ekipa BES-a poručuje da je u pitanju svojevrstan “omaž” protekloj 2020.godini koja je, svi će se složiti, ostavila itekako traga u našim životima.

“Za nas muzičare je bilo nezamislivo provesti takoreći celu godinu u četiri zida, bez ijednog nastupa. UŽAS. Pri tom apsolutno ne želimo da pričamo o finansijskim gubicima, već o čistom kontaktu sa publikom i tom predivnom energijom koja se dešava na nastupima. To je za nas neprocenjivo!” kaže Saša Friš, gitarista benda.

Pesma “Krah” još jedan je od singlova sa albuma “Periferija ljudskosti” koji je trebalo da krajem prošle godine ugleda svetlost dana, ali je njegovo objavljivanje odloženo za proleće: “Moraćete da se strpite još malo. Zbog celog ovog cirkusa primorani smo da pomerimo izlazak albuma za proleće. U međuvremenu ćemo izbaciti nadamo se još 2-3 singla” kaže Saša Friš i poručuje “Do tada, budite pozitivni… ne na virus… već u glavi, uživajte u životu i ljubavi, dišite punim plućima, slušajte muziku i nadajte se da ćemo se od tamo negde maja, juna, ponovo svi družiti na koncertima. Sve Najbolje u 2021 Godini, Voli vas bend BES!“

(Lj. Z.)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.