Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Karte za koncert Nik Kejva u prodaji - | K-013 Portal

Karte za koncert Nik Kejva u prodaji


pancevo, beograd, novi sad

Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, legendarni autor i izvođač, Nik Kejv nastupiće sa svojim bendom „The Bad Seeds“ 4. juna 2020. godine u beogradskoj Štark areni.

Kejv i „The Bad Seeds“ održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju novi album „Ghosteen“, koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti, dok mu je „NME“ dao pet zvezdica, a „Rollingstone“ ga opisao kao „najdirljiviji album njegove karijere“.

Ulaznice po cenama od 3300, 3600, 3900, 4500, 4900, 5600 dinara su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs

Njihov prethodni nastup u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji, a koncert iz 2017. godine je u medijima i društvenim mrežama ispraćen hvalospevima poput „emotivna katarza“, „pesnik čija je emotivna duša iscelila našu“, „Nik Kejv, brat. Princ tame. Punjač arene avetinjskog grada“.

A ni sam Nik Kejv nije ostao ravnodušan prema ljubavi koju mu godinama unazad pruža srpska publika, pa ju je uz duboku zahvalnost nazvao *** prelepom.

Njegov prethodni album „Skeleton Tree“ je snimljen nakon smrti sina Artura, ali je uglavnom pisan pre tog nemilog događaja. Međutim, poslednji album „Ghosteen“ je šira i intenzivnija reakcija na veliki životni gubitak.

Album se sastoji iz dva dela, ‘Pesme na prvom albumu su deca. Pesme na drugom albumu su njihovi roditelji. Ghosteen je lutajući duh.‘, rekao je Kejv.

Kejv u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Vorenom Elisom i bendom koji čine Martin Kejsi, Tomas Vajdler, Džim Sklavunos, Džordž Vjestica i Lari Mulins.

Sudeći po reakcijama javnosti i na društvenim mrežama, i ovaj koncert legendarnog muzičara se očekuje da bude rasprodat.

(Foto: Jason Williamson)

Tags: ,

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...