Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Konstrakta se plasirala u finale Evrovizije, i šta ćemo sad? - | K-013 Portal
evrovizija, konstrakta, finale evrovizije

Konstrakta se plasirala u finale Evrovizije, i šta ćemo sad?Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta plasirala se u finale takmičenja za pesmu Evrovizije.

Pored nje, u finale su druge polufinalne večeri prošle i Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska i Rumunija.

Večeras, u drugom polufinalu, nastupili su i takmičari iz Izraela, Gruzije, Malte, San Marina, Kipra, Irske, Severne Makedonije i Crne Gore.

Finaliste su odabrali stručni žiri i publika iz 18 zemalja koje su se takmičile u drugom polufinalu, kao i iz Španije, Nemačke i Velike Britanije, koje su žrebom izvučene da glasaju druge takmičarske večeri.

Prve polufinalne večeri, u finale su se plasirale Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija.

U finale su direktno ušli predstavnici "velike petorke" - Francuske, Nemačke, Španije, Velike Britanije i zemlje domaćina Italije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.