Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NBG – Promocija albuma "Nama ostaje samo punk" - | K-013 Portal

NBG – Promocija albuma "Nama ostaje samo punk"Kultni beogradski punk-rok bend NBG poziva vas na promociju svog novog albuma “Nama ostaje samo punk“, koja će biti održana u četvrtak, 27.februara od 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

pancevo, beograd, novi sad

Na promociji ćete imati priliku da se družite sa članovima benda, kupite ovaj CD po promotivnoj ceni ali i da premijerno vidite video spot koji je ova četvorka snimila za pesmu “Osuđen na bes” u kojoj gostuje Boban Petronić, frontmen grupe Ritam nereda.

Album "Nama ostaje samo punk" je snimljen u studiju "Klinika Petrović" BIGZ, u maju 2019.godine, a produkciju albuma, kao i za prethodno izdanje "NBG 100%" potpisuje Ivan Petrović. Na CD-u, objavljenom za izdavačku kuću Multimedia Music, nalazi se trinaest numera. Aranžmane, tekstove i kompozicije potpisuju Aleksandar Karapandžić, Boris Volak, Saša Vlajsović i Vladimir Markoski, uz bonus numeru, obradu pesme "Nove Godine", grupe "U Škripcu". „Pesme su nastale u poslednje tri godine, kada smo se ponovo okupili i vratili na scenu“ objašnjava bend i dodaje: „Naša neiscrpna tema je priča o pojedincu, vremenima i vremenu u kom se nalazimo i živimo, nepravda i bolje sutra.“

Na albumu se kao gosti pojavljuju Boban (Ritam Nereda), Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy), Saša Knežević (ex Revolveri), prijatelji benda NBG čiji rad i posvećenost članovi benda poštuju i podržavaju.

Album možete kupiti u prodavnicama Multimedia Music (MULTIMEDIA MUSIC STORE u Sremskoj 2 ili u knjižarama Vulkan) ili putem sajta www.multimedia-music.com.

„Dođite na promociju našeg novog albuma "Nama ostaje samo punk". Da se družimo, slušamo novi album i premijerno pogledamo naš novi video spot za pesmu 'Osuđen na bes'“ poručuje NBG i poziva vas da 27.februara u 18h dođete do Sremske 2 u Multimedia Music Record Store!

(Lj. Z.)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.