Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novi album bluz benda "FingerbanG" - | K-013 Portal
bend fingerbang, blues rock, bluz bend fingerband

Novi album bluz benda "FingerbanG"Posle skoro dve decenije rada i brojnih nastupa od samostalnih koncerata do domaćih i međunarodnih festivala, blues-rock bend „FingerbanG“ predstavlja se publici sa svojim istoimenim albumom „FingerbanG“ sa sedam autorskih numera, koji je objavljen na digitalnim platformama poput Bandcamp, Spotify, itunes , Deezer,...

Ovaj harizmatični četverac, na gitari, basu, bubnjevima i usnoj harmonici, pod imenom FingerbanG stižu nam odakle i mnogi drugi značajni muzičari poput Eve Braun, Super s karamelom, Popcycle, svi s obala Tise, iz Bečeja.

Nastali su zvanično 2002. godine u sastavu koji se uglavnom održao i do danas: Vladimir Gurjanov (vokal i gitara), Marko Vujkov (bas gitara), Srđan Kostić (bubnjevi) i Serda Arpad koji je bio član devet godina, a potom na njegovo mesto sa usnom harmonikom dolazi Stefan Stefanović Gile.

Svirali su kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, nastupali pred različitom publikom preko hiljadu puta, od klubova do festivala, i to ne samo na domaćem terenu, već i po regionu, ali i Evropi.

Album pod nazivom “FingerbanG” sniman je u studiju “Do Re Mi” u Novom Sadu kod Peđe Pejića i čini ga sedam autorskih pesama, koje slušaoce vode na jedno blues i rok putovanje.

Spisak numera na albumu „FingerbanG“:

1. You should be feeling good
2. Deserve It
3. Philosophy
4. Walkin'
5. Get It On
6. From the First Day I Saw You
7. Window

https://fingerbangband.bandcamp.com

https://music.apple.com/us/album/fingerbang/1594456101

https://open.spotify.com/album/3YRkcdU4k4J1OLgZNLMuFT?si=3D38qBWdTbmbqG89wX-h2A

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.