Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Održani "bebeći koncerti" u Beogradskoj filharmoniji - | K-013 Portal

Održani "bebeći koncerti" u Beogradskoj filharmoniji


pancevo, beograd, novi sad

Nakon velikog interesovanja i uspeha ciklusa koncerata namenjenog bebama do dve godine, Beogradska filharmonija je program za najmlađe ljubitelje klasične muzike upriličila i u prethodna tri dana, kada je održano šest koncerata.

Orkestar je u drugoj sezoni pripremio novi repertoar za publiku, a tokom koncerata koji su trajali po 30 minuta sala Beogradske filharmonije bila je, praktično, muzička igraonica prilagođena bebama i njihovom uživanju u klasičnoj muzici.

Najmlađi posetioci su mogli da puze dok slušaju muziku, igraju se, neki malo veći su posmatrali to sa svojih sedista, a svaku numeru koja ih je uvodila u čarobni svet muzike su se trudili da pozdrave aplauzom.

Bebe su slušale i igrale se uz Šumanovo „Sanjarenje“, Debisijevu „Mesečinu“ , Šubertovu „Serenadu“ , Sen-Sansonovog „Labuda“…

Zbog velikog interesovanja i ograničenog broja posetilaca, Filharmonija ciklus koncerata planira i u novembru ove godine, kao i aprilu i maju iduće.

(Tanjug)pancevo, beograd, novi sad

Tags: ,

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...