fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

Pesma Boba Dilana uskoro u prodaji za 2,2 miliona dolara

Rukom napisana pesma Boba Dilana iz 60-ih godina prošlog veka "The Times They Are A-Changin" biće ponuđena na prodaju u Los Anđelesu po ceni od 2,2 miliona dolara, čime bi mogao da bude postignut rekord za prodaju jedne rok pesme.

Vlasnik aukcijske kuće "Moments in Time" Geri Zimet, rekao je da je pesma, napisana na jednom listu sveske sa ispravkama i precrtanim rečima, bila u vlasništvu Dilanovog menadžera Džefa Rosena, a da je sada prodaje privatni kolekcionar."Ne radi se o aukciji. To je privatna prodaja, ko prvi dođe, taj će je i dobiti", objasnio je Zimet.

Dilanova rukom napisana pesma "Like a Rolling Stone" prodata je na aukciji u Njujorku 2014. godine za dva miliona dolara.

Pesmu "The Times They Are A-Changin" Dilan je napisao 1963. godine i bila je naslovna numera na njegovom albumu 1964. godine i smatra se jednom od najupečatljivijih protestnih pesama prošlog veka.

(Tanjug)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.