Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pesma Boba Dilana uskoro u prodaji za 2,2 miliona dolara - | K-013 Portal

Pesma Boba Dilana uskoro u prodaji za 2,2 miliona dolaraRukom napisana pesma Boba Dilana iz 60-ih godina prošlog veka "The Times They Are A-Changin" biće ponuđena na prodaju u Los Anđelesu po ceni od 2,2 miliona dolara, čime bi mogao da bude postignut rekord za prodaju jedne rok pesme.

Vlasnik aukcijske kuće "Moments in Time" Geri Zimet, rekao je da je pesma, napisana na jednom listu sveske sa ispravkama i precrtanim rečima, bila u vlasništvu Dilanovog menadžera Džefa Rosena, a da je sada prodaje privatni kolekcionar."Ne radi se o aukciji. To je privatna prodaja, ko prvi dođe, taj će je i dobiti", objasnio je Zimet.

Dilanova rukom napisana pesma "Like a Rolling Stone" prodata je na aukciji u Njujorku 2014. godine za dva miliona dolara.

Pesmu "The Times They Are A-Changin" Dilan je napisao 1963. godine i bila je naslovna numera na njegovom albumu 1964. godine i smatra se jednom od najupečatljivijih protestnih pesama prošlog veka.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.