Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Počela Pesma Evrovizije, srpska delegacija na čelu sa Konstraktom na tirkiznom tepihu - | K-013 Portal
evrovizija, konstrakta

Počela Pesma Evrovizije, srpska delegacija na čelu sa Konstraktom na tirkiznom tepihuPočela je "Pesma Evrovizije" u Torinu, a na ceremoniji otvaranja svi takmičari su prodefilovali tirkiznim tepihom.

Među njima i predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta sa delegacijom Srbije, koji su ostavili utisak svojim upečatljivim stajlingom, prenosi RTS.

Ana Đurić Konstrakta se na tirkiznom tepihu pojavila u belom kostimu, a prateći tim je bio u crnim kostimima, slično stajlingu koji naši predstavnici imaju na evrovizijskoj sceni.

U kratkom razgovoru na tirkiznom tepihu, voditelje je zanimalo da li je tačno da je Konstrakta svoju pesmu "In corpore sano" napisala dok je šetala svog psa.

Predstavnica Srbije je odgovorila da je zaista na taj način pisala pesmu i poručila im da bi i oni mogli isto da probaju.

Ceremoniju otvaranja je obeležila i kiša koja je počela neposredno nakon što je Konstrakta završila razgovor sa voditeljima.

Nakon toga je predstavnica Srbije razgovarala sa novinarima iz cele Evrope.

Takmičarski deo "Pesme Evrovizije" počinje u utorak, 10. maja, kada će biti održano prvo polufinale, a Konstrakta će nastupiti u drugom polufinalu, u četvrtak, 12. maja.

U velikom finalu 14. maja nastupiće predstavnici 25 zemalja, a prenos sve tri takmičarske večeri biće na RTS-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.