fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

Počela prodaja karata za 22. Jazz festival u Pančevu

pancevo, beograd, novi sad

U utorak, 1. oktobra, počela je prodaja karata za predstojeći, 22. Pančevački jazz festival, koji se održava od 31. oktobra do 2. novembra u organizaciji Kulturnog centra Pančeva.

Prvih pedesetoro posetilaca koji kupe komplet karata za sva tri dana, po specijalnoj promotivnoj ceni od 1500 dinara, dobijaju na poklon i luskuzno opremljenu monografiju štampanu za dvadesetogodišnjicu festivala. Pojedinačne ulaznice takođe su u prodaji po ceni od 600 dinara za jedno veče.

Prve festivalske večeri, u četvrtak 31. oktobra, od 20 sati u Dvorani kulturnog centra, na programu je domaći sastav Dragan Ćalina Quartet. U istom prostoru, od 21.30 nastupiće američki Cross Currents Trio, koji čine legendarni muzičari, trojica virtuoza na svojim instrumentima - Dejv Holand, Zakir Husein i Kris Poter. Od 23 sata na programu je i koncert izraelskog sastava Shay Hazan Quintet.

Druge večeri, u petak, 1. novembra, od 20 sati nastupiće austrijski sastav Rosies Kindergarten. Od 21.30 nastupiće Mark Guiliana, zvezda savremenog džeza, koji donosi originalan pristup kombinovanju tradicionalnog i elektronskog zvuka. Od 23 sata u istom prostoru nastupiće Peter Rozsnyoi Trio iz Mađarske.

Poslednje večeri 22. Pančevačkog jazz festivala od 20 sati na programu je srpski sastav MING Quartet, dok će od 21.30 veteran američkog džeza Charles Tolliver, u društvu legendarnih američkih muzičara, (Jesse Davis, Keith Brown, Buster Williams and Lenny White) obeležiti 50 godina svog kultnog debi albuma "Paper Man".

22. Pančevački jazz festival održava se pod pokroviteljstvom Grada Pančeva, Ministarstva za kulturu i informisanje RS, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, Ambasade SAD, Italijanskog instituta za kulturu, Ambasade Izraela, Austrijskog kulturnog foruma, Ambasade Mađarske, Big šoping centra Pančevo i Dunav osiguranja.

Karte se mogu kupiti i rezervisati na biletarnici Kulturnog centra Pančeva, kao i putem telefona 013 440 944.

Tags: ,

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.