Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Predstavnica Srbije na Evroviziji: Živa je istina da nemam zdravstvenu knjižicu - | K-013 Portal
konstrakta, evrovizija

Predstavnica Srbije na Evroviziji: Živa je istina da nemam zdravstvenu knjižicuNa Pesmi Evrovizije u Torinu Srbiju će predstavljati Konstrakta sa pesmom "In corpore sano", koja je dobila najviše glasova i žirija i publike.

Konstrakta kaže za RTS da joj sinoć nije bilo jasno šta se dešava, kao i da će joj biti potrebno vremena da se sabere. Očekuje dobru zabavu u Torinu.

Konkurencija i borba na takmičenju bile su velike.

"Ne mogu da kažem da sam se borila to je bio tok događaja i iz moje perspektive deluje kao da je u poslednja dva dana, posle prvog polufinala pesma skrenula i pokupila pažnju. Pripreme počinju odmah, budući da je to od 12. do 14. maja. Ima tu posla, ulazimo u organizaciju nastupa, medije", rekla je Konstrakta.

Napominje da je pesma slojevita i da ima dosta poruka, a jedna od poruka pesme je odnos prema zdravlju koji je aktuelan i koji je prisutan već 30 godina.

"Živa je istina da nemam zdravstvenu knjižicu i nisam jedina", navela je ona.

"Za sada ne znam šta očekivati u Torinu. Nastup smo do sada koncipirali ovako, a pretpostavljam da ćemo ga do Torina i razraditi. Nemam ideju za nastup, ali očekujem da bude zabavno", istakla je Ana Đurić Konstrakta.

Konstrakta će predstavljati Srbiju na 66. "Pesmi Evrovizije" u Torinu u drugom polufinalu 12. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.