fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

RAMPA je objavila novi singl-spot pod nazivom "Šta nama treba"

pancevo, beograd, novi sad

RAMPA je objavila novi singl-spot pod nazivom „Šta nama treba“ za izdavačku kuću Kontra. Ovo je prvi singl sa predstojećeg drugog studijskog albuma.

Opet „keči“ stvar, ali nešto moderniji fazon ove šestorke iz Pančeva.

Muziku i aranžman je radio ceo bend, tekst je napisao Branimir Kolocka, a za produkciju je ponovo bio zadužen Stefan Rodić.

Kraj godine se završava sa singlom i spotom koji će uskoro ugledati svetlost dana.  Spot je snimao i montirao Luka Ivanović, za scenario je bila zadužena Anja Andrić, a režiju su radili timski: Luka i Anja.

Spot krasi sjajan par glumaca: Nina Popović i Filip Stankovski.

Kao pečat uspešne godine, RAMPA će se naći u finalu Beogradskog autorskog rok festivala koje će se održati 15. decembra u Domu omladine (sala Amerikana). 

Album, nagrade na festivalima, mnogo koncerata i još jedan singl-spot...Godina je definitivno uspešna!

RAMPA – je muzički sastav iz Pančeva koji broji 6 članova: Bane, Nina, Sole, Coa, Mićko i Vlaha. Nastali su pre skoro 3 godine a ozbiljnim autorskim radom se bave oko 2 godine. Sviraju pop-fank sa primesama roka i drugih žanrova.

Tags: ,

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.