fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

scordisc, the oceans end

Scordisci objavili singl „The Ocean’s End“

Beogradski keltik pank sastav Scordisci objavio je novi singl, svoju prvu baladu „The Ocean’s End“.

Pesma „The Ocean’s End“ objavljena je drugog dana „slave“, dana Sv.Patrika, kao simbolična proslava ovog datuma važnog za „Irce“ širom sveta.

Tekst pesme napisao je Danko Novović a muziku Filip Novović zajedno sa ostatkom benda. Bend Scordisci takođe zajednički potpisuje aranžman za pesmu i sa zadovoljstvom se osvrće na situaciju u kojoj je pesma nastala:

„Ovo je prva balada benda na koju smo jako ponosni. Zato što je svoj konačni oblik dobila na tradicionalnom bendovskom okupljanju oko Božića. Svake godine oko ovog datuma se skupimo, konzumiramo domaću hranu (pogače, pršut, kajmak i kuvanu rakiju/vino)... U takvom okruženju smo se dohvatili instrumenata, na keca je odsvirali i rekli to je to! Nešto je tu kliknulo i svi smo bili prezadovoljni“ kaže bend i dodaje: „Takođe nam je drago što smo posle 3 čiste pank stvari dokazali I sami sebi ali i drugima da znamo i balade da pravimo!“

Grupa Scordisci ovu pesmu objavila je kao treći singl sa predstojećeg, prvog albuma. Prva dva singla objavili su u toku karantina 2020.godine, a izlazak albuma očekuju nakon što se normalizuje situacija sa pandemijom.

Više o bendu:

www.youtube.com/channel/UCVLQyc2J5fxW0lSOv_rZ7JA

www.facebook.com/Scordisci

www.instagram.com/scordisci_band/

(Lj. Z.)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.