Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STEFAN NEMANJA objavili singl „Hodam po ivici“ - | K-013 Portal
stefan nemanja, hodam po ivici

STEFAN NEMANJA objavili singl „Hodam po ivici“Nakon pesme "Rođen sa slomljenim srcem" objavljene u septembru 2020.godine, bend/projekat Stefan Nemanja publici predstavlja još jedan singl – „Hodam po ivici“!

„Tekst pesme i muzika oslikavaju sve ono što smo proživeli u godini iza nas, kada smo dovedeni do ivice, zatvarani, ograničavani, preplašeni... a takav je i vizuelni momentum spota. Crno-beli, sa povremenim "greškama" koje predstavljaju pokušaj prodiranja boja u svet i simbolizuje nadu i retke svetle trenutke koji su se desili tokom 2020.godine“ kažu članovi ove ekipe i dodaju: „Nadamo se da će se i poslednji stih iz pesme ’Kraj se nazire..’ pokazati kao proročki i da ćemo uskoro moći da se vratimo svim čarima i radostima života.“

Video spot za pesmu „Hodam po ivici“ urađen je u produkciji studija „Kan i Lingus“. Pored poznatog dvojca, Stefana Kovačevića (Forever Storm) i Nemanje Savića (Atlantida, Neverne Bebe) u videu su predstavljeni ljudi koji zajedno sa njima stoje iza njihove muzike. To su Vladimir Ružičić Kebac (bubnjevi), Damir Mojsin (bas gitara) i Aleksa Stanković (klavijature).

Dodatni začin pesmi svojim pratećim vokalima dao je i Sebastijan Kerekeš (Neverne Bebe), a iza muzičke produkcije stoji Blacksmith Studio.

(Lj. Z.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.