Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Pančevački bend "Ljubičice" objavile novu pesmu "Možda je vreme" - | K-013 Portal
ljubicice, pancevo, mozda je vreme

VIDEO: Pančevački bend "Ljubičice" objavile novu pesmu "Možda je vreme"Pančevački bend Ljubičice objavili su drugi singl sa novog studijskog albuma, koji izlazi na jesen, pod nazivom "Možda je vreme".

Ljubičice su na tekstu ove pesme radili u saradnji sa Lukom Racićem i Zoranom Zarubicom iz poznatog benda Buč Kesidi.Osim njih, na pesmi je učestvovala standardna ekipa sa kojom rade frontmeni Vuk i Petar Stevanović, producent Milan Bjelica i muzičar Petar Pupić.

"Bili smo jako nestrpljivi da podelimo još nešto sa dolazećeg albuma, a ova pesma nam se učinila tako letnjom, da prosto nismo mogli da čekamo jesen. Kada je stigao i spot, znali smo da je ovo definitivno stvar koja će nam obeležiti leto i povratak na scenu", kaže Vuk Stevanović.

Idejno rešenje spota je delo Rastka Ilića, a cela ideja je realizovana u novosadskom studiju Zebra, uz pomoć rediteljke Mie Mlinarević i prateće ekipe. Glumica, koreografkinja i plesačica Aleksandra Arizanović, koja se nalazi u glavnoj ulozi, sama je osmislila i izvela koreografiju u spotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.