fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

sting novi singl

VIDEO: Sting objavio novi singl, album stiže u novembru

Poznati muzičar Sting će 19. novembra objaviti novi album pod nazivom Most (The Bridge), a u sredu je predstavio singl "If It's Love".

"Sigurno nisam prvi tekstopisac koji je izjednačio zaljublijvanje ili odljubljivanje sa neizlečivom bolešću. 'If It's Love' govori o ljubavnim problema sa kojima se svako od nas može poistovetiti", rekao je Sting, prenosi Rolingstoun.

Album "The Bridge" nastao je tokom pandemije korona virusa, a govori o ličnim gubicima, razdvajanju i društvenim i političkim previranjima."Ove pesme opisuju život i smrt, ljudske odnose kao i vreme pandemije u kojem se dešavaju mnoge društvene i političke promene. Svi se osećamo zaglavljenim u problemima. Treba nam most", kazao je on.

"The Bridge" će sadržavati 13 pesama i biće objavljen u više formata, uključujući standardni i deluks CD, vinil i kasetu.

(Tanjug)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.