fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

yu grupa koncert uzice

YU Grupa održala koncert na prepunom Gradskom trgu u Užicu

YU grupa, istinski velikani srpske rok scene, koncertom u Užicu obeležili su 5 decenija postojanja.

Na prepunom Gradskom trgu u Užicu YU grupa je skoro dva sata svirala bez prestanka. Njihove pesme pevala je uglas s bendom njihova generacija, oni srednjeg doba, ali i mladi i najmlađi. Zajedno u ritmu dobrog rokenrola, posle toliko duge koncertne pauze, bilo je jasno koliko ovakvi događaji svima nedostaju.

Dragi Jelić, Žika Jelić i Petar Jelić i Saša Žule Radojević dali su i poslednji atom energije da publika ovaj koncert nikad ne zaboravi, a publika, željna druženja, dobre muzike i zabave, aplauzima, vrištanjem i horskim pevanjem stavila je do znanja da je YU grupa neprevaziđena i da će njihova muzika trajati još dugo i prenositi se s generacije na generaciju.

Posle koncerta fanovi su imali priliku da se fotografišu sa članovima benda, prenosi portal Headliner.

? Hvala @yu_grupa_official na sjajnoj atmosferi ? Užice je večeras pokazalo da poštuje Rock'n'Roll ❤️ Hvala svima! ©2021. @uzice.online -------- #uzice @yu_grupa_official #srbija #uziceonline #mojazapadnasrbija #instagramsrbija #serbia?? #srbijauslikama #muzika #yugrupa #rock #evening #vece #leto

Posted by Uzice.Online on Sunday, June 27, 2021

(Headliner.rs)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.