Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website YU Grupa održala koncert na prepunom Gradskom trgu u Užicu - | K-013 Portal
yu grupa koncert uzice

YU Grupa održala koncert na prepunom Gradskom trgu u UžicuYU grupa, istinski velikani srpske rok scene, koncertom u Užicu obeležili su 5 decenija postojanja.

Na prepunom Gradskom trgu u Užicu YU grupa je skoro dva sata svirala bez prestanka. Njihove pesme pevala je uglas s bendom njihova generacija, oni srednjeg doba, ali i mladi i najmlađi. Zajedno u ritmu dobrog rokenrola, posle toliko duge koncertne pauze, bilo je jasno koliko ovakvi događaji svima nedostaju.

Dragi Jelić, Žika Jelić i Petar Jelić i Saša Žule Radojević dali su i poslednji atom energije da publika ovaj koncert nikad ne zaboravi, a publika, željna druženja, dobre muzike i zabave, aplauzima, vrištanjem i horskim pevanjem stavila je do znanja da je YU grupa neprevaziđena i da će njihova muzika trajati još dugo i prenositi se s generacije na generaciju.

Posle koncerta fanovi su imali priliku da se fotografišu sa članovima benda, prenosi portal Headliner.

? Hvala @yu_grupa_official na sjajnoj atmosferi ? Užice je večeras pokazalo da poštuje Rock'n'Roll ❤️ Hvala svima! ©2021. @uzice.online -------- #uzice @yu_grupa_official #srbija #uziceonline #mojazapadnasrbija #instagramsrbija #serbia?? #srbijauslikama #muzika #yugrupa #rock #evening #vece #leto

Posted by Uzice.Online on Sunday, June 27, 2021

(Headliner.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.