Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nebojša iz Beograda o Dijani Hrkalović: Optuženi ima pravo da laže - | K-013 Portal

Nebojša iz Beograda o Dijani Hrkalović: Optuženi ima pravo da laže

nebojsa stefanovic, dijana hrkalovic, sudjenje

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ponovo je danas negirao povezanost sa bilo kakvim kriminalnim grupama i istakao da je uvek spreman da se odazove na poziv državnih organa.

Stefanović je za izjave bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, optužene za trgovinu uticajem, da je sve radila po njegovom nalogu, rekao da po zakonu svaki optuženi, pa i ona, imaju pravo da lažu i da se služe svime čime mogu da olakšaju svoj položaj.

Prema njegovim rečima, to se u ovom procesu obilato koristi.

On je rekao da je branilac Dijane Hrkalović, advokat Vladimir Đukanović, koji je i član Visokog saveta sudstva, zadužen za pravljanje takve strategije odbrane, koja nije zasnovana na dokazima, već na lažima i manipulacijama.

Stefanović je ukazao da se nije oglašavao u medijima jer se trudi da se drži zakona i da ne komentariše sudske procese koji su u toku kako ne bi vršio pritisak na provosuđe.

"Mislim da ljudi koji su izvršnoj i zakonodavnoj vlasti moraju da se uzdrže od bilo koje vrste delovanje koje su pritisak na sudije ili tužioce", rekao je Stefnaović i ukazao na upliv politike i određenih ineteresa u slučaj Dijane Hrkalović i da to nema nema nikakve veze ni sa pravdom, ni sa pravosuđem.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.