Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Opšti haos: Fizički obračuni između tri struje pančevačkih naprednjaka, članovi smatraju da su prevareni - | K-013 Portal

Opšti haos: Fizički obračuni između tri struje pančevačkih naprednjaka, članovi smatraju da su prevareni

pancevo, sns pancevo, gradski odbor sns pancevo

Već nekoliko dana traju tuče među naprednjacima u Pančevu, koji su svađe najmanje tri struje počeli da rešavaju "hvatanjem za gušu" po kućama, a uoči sednice Gradskog odbora koja se očekuje narednih dana, saznaje portal Direktno.rs .

Centrala očekuje da na toj sednici i članovi SNS Pančevo "svojom voljom" izglasaju smenu Nebojše Stefanovića, pošto je pančevački odbor SNS uvek i važio za odbor Stefanovićevog neprijatelja u stranci - Branka Malovića, koji je godinama unazad pokušavao da i Stefanovićevom ocu preuzme SNS odbor na Novom Beogradu.

Međutim, veliki broj pančevačkih naprednjaka smatra se prevarenim, jer su ih lokalni prvaci često koristili kao batinaše i loše momke u akcijama u drugim gradovima, a privilegije su naplatili funkcijama samo za sebe, dok većina nije dobila ama baš ništa.

I tako su započeti pritisci po kućama članova da ponovo budu iskorišćeni čak i protiv Stefanovića, završili fizičkim obračunima.

Jedan od povoda je i taj što funkcionerka SNS iz Pančeva Sandra Božić želi da članovi zatraže i smenu ministarke Marije Obradović. To smatraju ličnim obračunom Božićeve, koja je ostala kratkih rukava za potpredsedničko mesto u Narodnoj skupštini, dok je njena konkurentkinja Obradovićeva napredovala u ministarsku fotelju.

(Direktno.rs)

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.