Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksić: Vučić poslao najgore na dijalog o izbornim uslovima - | K-013 Portal

Aleksić: Vučić poslao najgore na dijalog o izbornim uslovima

aleksandar vucic, miroslav aleksic

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sastav delegacije SNS u dijalogu o izbornim uslovima, uz posredovanje EU, poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića Evropi.

Kako je dodao, time pokazuje koliko uvažava predstavnike Evropskog parlamenta i koliko mu je stalo do poštovanja demokratskih načela i evropskih vrednosti.

"Vučić je poslao najgori skupštinski šljam, koji je sinonim za sve suprotno u odnosu na načela evropski uređenih zemalja", rekao je Aleksić portalu Nova.rs.

Srpsku naprednu stranku u dijalogu predstavljaju poslanici Marijan Rističević, Sandra Božić i Vladimir Orlić, a Aleksić je rekao da takav izbor vlasti neće promeniti pristup Narodne stranke.

"Što se nas tiče, mi ćemo se izboriti protiv ovog režima i protiv tog društvenog taloga. Predstavnici EU bi trebalo da se zamisle s kim razgovaraju, koga su podržavali svih ovih godina i da li će to i dalje da rade, pošto im na pregovore dođe Rističević. To je veliko poniženje, nadam se da će predstavnici EU biti za nijansu svesniji s kim razgovaraju i o kome je reč", kazao je Aleksić.

U ime grupacije Udružena opozicija Srbije, koju predvodi Narodna stranka, u današnjem dijalogu u Palati Srbija učestvovali su predsednik i generalni sekretar Narodne stranke Vuk Jeremić i Stefan Jovanović, predsednik Državotvornog pokreta Srbije Slobodan Samardžić, predsednica Pokreta Slobodna Srbija Lidija Martinović i Đorđe Vukadinović.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.