Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bakić: Kad se Beograd opameti, opametiće se i cela Srbija - | K-013 Portal

Bakić: Kad se Beograd opameti, opametiće se i cela Srbija

dragoljub bakic, utisak nedelje

"Prajmeris", odnosno, predizbori za opozicionog kandidata za gradonačelnika Beograda mogu da izvedu na izbore onih 50 odsto građana glavog grada koji inače ne izlaze na glasanje, rekao je večeras arhitekta Dragoljub Bakić gostujući u "Utisku nedelje". "Kada se opameti Beograd, opametiće se i Srbija", dodao je on.

„Njima treba objasniti zašto ne sme da se ćuti“, istakao je Bakić.

Kada je reč o izborima u Beogradu, on je rekao da je njemu interesantna druga polovina Beograđana koja ne izlazi na izbore.

„Interesantna mi je ideja Nebojše Zelenovića, koji je pokazao kako može pozitivno da se upravlja jednim gradom, da se u opoziciji organizuju prethodni izbori. Ako bi se to kod nas organizovalo, moglo bi da dopre do onih 50 odsto građana koji sede i ćute, ne izlaze na izbore“, kazao je Bakić.

On je naveo da veruje da za godina dana u Beogradu može da se promeni vlast, a „kada se opameti Beograd, opametiće se i Srbija“.

Bakić smatra da opozicija može da pobedi na izborima u prestonici i bez dijaloga vlasti i opozicije, jer je vlast, kako kaže, pokazala da nema dijaloga, te da treba razdvojiti izbore u Beogradu od parlamentarnih i predsedničkih izbora.

„Ne treba nama RTS za Beograd, da ljudi vide šta se radi u gradu i da bi shvatili šta se dešava“, izjavio je Bakić.

(Nova.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city