Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Borislav Beč: Mislite o tome kako će vas pamtiti vaši potomci, kao lavove ili kao hijene - | K-013 Portal

Borislav Beč: Mislite o tome kako će vas pamtiti vaši potomci, kao lavove ili kao hijene

Potpredsednik Izvrsnog odbora Narodne stranke Pančevo Borislav Beč izjavio je danas da se posle 20 godina ponovo se vraćamo na početak i to sa istim protivnikom sa suprotne strane.

- Greške koje smo kao društvo napravili za 12 godina od tih, mislili smo sudbonosnih izbora 2000-te, sada stižu na naplatu i to sa kamatom. Zavedeni i ucenjeni su glasali kako su glasali, gledajući usko svoj interes, štiteći sadašnjost, kvareći budućnost svoje dece dok su misleći i ne zavisni građani imali uglavnom opciju PROTIV, koja je kasnije preletala u jatima u vladajući blok stranaka, udarajući temelje sistemu autokratske vladavine sa knezovima po lokalu. Nismo imali priliku da se prebrojimo, da se vidi ko je ko.

Puno likova sa lošim namerama je došlo na pozicije sa kojih su hranili svoj ego, puneći džepove. Mislim da su, uprkos svemu, ovo sjajna vremena, vremena kada svaka zverka pokaže svoj trag, vremena u kojima su kroz vrlo gusto sito prošli svi, kada smo napokon shvatili da imamo mogućnost da ne učestvujemo u novoj prevari zvanoj izbori.

Ovi izbori su sve samo ne slobodni, možda je došlo vreme da mi slobodni, misleći i hrabri građani kažemo dosta! Nemojmo dati legitimitet prevari koja će uništiti našu državu, zabiti joj poslednji ekser u sanduk. Moramo podići glavu, pogledati svoje bližnje, zbiti svoje redove i reći BOJKOT! Mislite o tome kako će vas pamtiti vaši potomci, kao lavove ili kao hijene?, navodi se u saopštenju upućenom K-013 redakciji.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.